Tuinhier Torhout

Daguitstap Ieper & Poperinge

Onze jaarlijkse uitstap gaat door op zaterdag 10 juni 2023. We zijn te gast in de schilderachtige Westhoek met volgend programma:

09:00: vertrek op de parking van de Mast met luxueuze autocar.

09:45: aankomst in ‘Het Hoppecruyt’ in hartje Poperinge. Hopboerin Benedicte leidt ons door dit hedendaags gerund ecologisch hopbedrijf. Koffie en cake voorzien.

12:00: lunch in restaurant ‘De Leene’ in Stavele met op het menu:
*** Kirr met bijschenk
*** Soep van de dag met bijschenk
*** Varkensgebraad met zigeunersaus, rauwkost en verse frietjes
*** Gebak met koffie
incl. 1 reguliere drank

14:00: bezoek aan de open modeltuin van de familie Paul Vancayzeele in Poperinge. Kindvriendelijke tuin, opgebouwd uit (oude) rozen en vaste planten meegebracht uit een boerderijtuin en met veel passie onderhouden met een mooie groentetuin, hier en daar zithoekjes en een prachtige vijver. We kunnen er genieten van een lekker kopje koffie.

16:00: bezoek van het bedrijf ‘Made in inox’ te Watou. Hier vertalen ze jouw idee naar een kwaliteitsproduct in roestvast staal of een ander metaal. Trappen, balustrades, vuurkorven, bloembakken, brievenbussen,… ze staan met hun 140 jaar vakmanschap klaar om iedere uitdaging te realiseren met ondersteuning van de nieuwste technologie!

18:30: diner in restaurant ‘New Regina’ in Ieper met op het menu:
*** Broodplank voorzien van kaas, ham en groenten
*** Koffie

20:00: Last Post

21:30: aankomst op de parking van de Mast

Kostprijs: 65 EUR p.p.

Inschrijven tot 3 juni via overschrijving op rekeningnummer BE11 7510 0165 9548 van Tuinhier Torhout met vermelding van de namen van de deelnemers.